True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

19-06-2024
De materie van Jan Cremer
De materie van Jan Cremer: Het beeldend oeuvre van Jan Cremer behelst ruim zestig jaar.

Op zijn veertiende begon Jan Cremer met schilderen en het duurde niet lang of men zou dit wéten. Hij vervaardigde op zijn negentiende het monumentale werk La guerre Japonaisenen plakte daar een prijskaartje van een miljoen aan. Hij werd een van Neerlands belangrijkste naoorlogse schilders. Jan schilderde en schreef, voor hem was er geen keuze mogelijk. Hij zei dat als hij in een van die twee disciplines zou uitblinken, hij resoluut daar mee door zou gaan en de ander zou laten vallen. Een beeld van de schilder, die zowel verguisd als bewonderd onverstoorbaar altijd doorwerkte aan zijn indrukwekkende oeuvre.



Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 8

Willem Einthoven ontving in 1924 als een van de weinige Nederlanders de Nobelprijs voor de Geneeskunde. En die kreeg hij voor zijn werk aan een zeer ingenieus apparaat waarmee hij de geheimen van het hart blootlegde: de allereerste ECG. Diederik Jekel gaat dat apparaat namaken en testen.





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De Russische president Poetin is op staatsbezoek in Noord-Korea op uitnodiging van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. * Chipfabrikant Nvidia is nu het waardevolste bedrijf ter wereld. Het Amerikaanse bedrijf is gespecialiseerd in videokaarten en computerchips voor toepassingen in de kunstmatige intelligentie. * In Den Haag debatteert de Tweede Kamer morgen met VVD-leider Dilan Yesilgöz over de achtergehouden van de cijfers van gestapelde gezinshereniging. * De vier grootste zorgverzekeraars nemen maatregelen tegen huisartsenketen Co-Med. * Schrijver en beeldend kunstenaar Jan Cremer is op 84-jarige leeftijd overleden.



3Doc
3Doc: Afl. 2

Hoe leer je een vader te zijn als je zelf geen voorbeeld hebt gehad? Mich, Jay en Ruwhel zijn drie bevriende muzikanten en toegewijde vaders uit Rotterdam-Zuid. Omdat ze opgroeiden zonder hun vaders, moesten ze van jongs af aan alles zelf uitzoeken. Nu ze hun eigen kinderen opvoeden, doen ze er alles aan om een rolmodel te zijn. Bibi Fadlalla volgt hun zoektocht naar sterk vaderschap, met de struggles en joys en alles ertussenin.



Wat houdt ons tegen?
Wat houdt ons tegen?: Afl. 2

We streamen, mailen en chatten er lustig op los. Eén uur videostreamen staat qua energieverbruik gelijk aan een week de koelkast gebruiken, maar toch lijkt ons datagebruik een blinde vlek in discussies rond duurzaamheid, terwijl dit met de opkomst van AI een nog veel grotere vlucht gaat nemen. Hoe kunnen we de voetafdruk van ons dataverbruik terugdringen?



Over Leven
Over Leven: Afl. 2

Aysha Meis de Groot maakte vorig jaar haar debuut als solozangeres. Ze is opgegroeid in een muzikale familie met vader Marcel en opa Boudewijn de Groot. Meis verloor als kind haar moeder aan maagkanker en moest zelf haar maag laten verwijderen. Over deze ingrijpende gebeurtenissen schreef ze liedjes voor haar debuutalbum Zwart/Wit. Maar hoe neem je zo'n ingrijpende beslissing? En, mag je spijt hebben van iets dat je leven redt?



De Huismuts
DE KEUKEN ONTWERPEN EN MIJN PINTERESTBORD VOOR HET HUIS | VERBOUWVLOG |DE HUISMUTS

In deze vlog neem ik jullie mee langs allerlei keuzes die we voor het huis maken! Van het keuken ontwerp tot aan de tegels in de badkamer. Ik belandde in één van de mooiste interieurwinkels vol oude en authentieke bouwmaterialen: <a target="_blank" href="https://achterhuis.nl/">Klik hier</a> en vond hier parels voor het huis waaronder de schouw, deurbeslag en tegels! Echt een must visit! De keuken hebben we laten ontwerpen en bouwen door Marijn Interieurs: <a target="_blank" href="https://www.marijninterieurs.nl/ Liefs, Rachel">Klik hier</a> and the fam!



NOS Studio FuรŸball
NOS Studio Fußball: Afl. 11

Talkshow rond het EK Voetbal in Duitsland. Aan het woord komen analitici en wisselende gasten. De gesprekken worden gehouden rondom de avondwedstrijd.



FORMULA 1
FORMULA 1: Max Verstappen’s Record-Setting Red Bull Debut ๐Ÿ†

Max Verstappen made history by winning the Spanish Grand Prix in 2016, becoming the only teenager to ever win a race in Formula 1 - doing so on his Red Bull debut. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #SpanishGP



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 123

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS EK Voetbal
NOS EK Voetbal: Afl. 14

Nabeschouwing van de EK-wedstrijd Duitsland - Hongarije.





AFC Ajax
AFC Ajax: The Ajax boys are back in town for the 24/25 season! โŒโŒโŒ

Voor een groot aantal Ajax-spelers is het nieuwe seizoen woensdagochtend begonnen. Op De Toekomst stonden verschillende testen op het programma en waren de spelers actief op het veld. โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 171

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Shachar en Arsen delen een interesse in spirituele stenen. Maria wordt bij binnenkomst uit volle borst toegezongen door Wout en zijn mannenkoor, maar Maria heeft liever een anders soort aandacht.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Met kracht in je kop, een goed getrainde geest, kun je groter worden dan jezelf.

Met de kracht in je kop, een goed getrainde geest kun je groter worden dan jezelf. Je kunt moedig zijn. Maar hoe doe je dat nou? Je ziet het in Master je Mind. Valentina, Norah, Neama, Ema en Lina, vijf vriendinnen uit groep acht van een basisschool uit Diemen, organiseerden een kinderprotest. Geïnspireerd door de Black Lives Matter beweging en hun eigen ervaringen met racisme vonden ze het tijd voor actie. Sosha sprak met ze. Hoe ga je zelf de drempel over? Psycholoog Steven Pont legt uit hoe je zelf Moed-master kunt worden. Bezorgde Ouders heeft tips voor als je kind weinig zelfvertrouwen heeft.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 146

Commerciële huisartsenketen Co-Med is in gebreke gesteld: waar kunnen patiënten nu naartoe? * Verzekeren tegen schade door wateroverlast: kan dat of is het voor eigen rekening? * Rapport van Justitie en Veiligheid oordeelt dat medewerkers en asielzoekers Ter Apel veiligheidsrisico lopen



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 122

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Ali B uitlachen: ‘Ali B en die vrouwen zijn allemaal gek’

Ali B is voor de rechter geweest. Jan Roos en Dennis Schouten blikken erop terug. Ze hebben vragen bij zowel Ali B al die vrouwen. RoddelPraat begint ook een eigen miss verkiezing. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een fantastische extra uitzending in je mail: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Check">Klik hier</a> onze Nederlands Elftal shirts <a target="_blank" href="https://roddelpraat.shop Mee">Klik hier</a> doen aan Miss RoddelPraat of adverteren: dennis@roddelpraat.nl Tot volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Ali Biden: Rechtzaken en manipulaties

Welkom bij alweer de achtste aflevering van Foute Boel! In deze aflevering bespreken we vier belangrijke onderwerpen die je niet mag missen. We duiken in de rechtszaak van Ali B en analyseren de implicaties ervan. Vervolgens bespreken we de veroordeling van Hunter Biden. Daarnaast kijken we naar een nieuwe studie naar oversterfte en de controversiële plannen om de zon te blokkeren. Mis deze diepgaande analyse niet! Abonneer je op ons kanaal voor wekelijkse updates en zorg dat je de bel inschakelt om geen enkele aflevering te missen! Links: Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/doneren.">Klik hier</a> Jouw steun maakt echt een verschil! Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Foute Boel door te doneren op hun website: <a target="_blank" href="https://www.fouteboel.nl/doneren. Samen">Klik hier</a> kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding. Presentatie: Doelah - Foute Boel Foute Boel op YouTube: /@fouteboelnl Foute Boel op Instagram: /@fouteboelnl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil">Klik hier</a> je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? <a target="_blank" href="https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 123 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 19 juni, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma





Gio
Gio: HIJ IS BOOS OP ONZE FAMILIE! HET IS WEL ONZE SCHULD…๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น๐Ÿ˜ก

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 71

Cabaretier en presentator Patrick Nederkoorn verhuisde een jaar geleden naar Buitenplaats Koningsweg aan de rand van Arnhem. Hij besluit op ontdekkingstocht te gaan in zijn nieuwe woonomgeving. De Diogenesbunker is een van de grootste bunkers van Nederland. Tijdens de Tweede Wereldoorlog speelde het complex een belangrijke rol bij de verdediging van het luchtruim. Patrick mag binnenkijken, samen met buurman Marcel. En in het cultuurmagazine Route C deze keer: ambachtelijk glazenier Titia Felderhof die familiaal besmet is met het glasvirus.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: IK WORD EEN KITTEN IN ROBLOX! || Let's Play Wednesday

Ik transformeer tot de allerschattigste kleine kitten in Roblox. We gaan op lieve kat avonturen en kijken wat voor schatten we kunnen ontdekken op het magische eiland. Kijk je mee? ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™๐™€๐™‡ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™š๐™  ๐™ˆ๐™„๐™‡๐˜ผ ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ˆ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐™€ ๐˜ฟ๐™๐™Š๐™ˆ๐™€๐™‰๐™‘๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™€๐™ โžญ <a target="_blank" href="https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1358498&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fmila-en-de-magische-dromenvanger%2F9300000168513624%2F&name=Mila%20en%20de%20magische%20dromenvanger%20(limited%20glow ↑">Klik hier</a> ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ๐™ค๐™ซ๐™š๐™ง ๐™๐™š๐™ฉ ๐™—๐™ค๐™š๐™  » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » Het boek is NU beschikbaar, waaronder een gelimiteerde Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Op = op dus bestel het snel! โ‹† Insta: @MeisjeDjamila โ‹† TikTok: DjamilaLy * <a target="_blank" href="http://www.djamilaonline.nl โžญ">Klik hier</a> Iedere ๐™‘๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚, ๐™’๐™Š๐™€๐™‰๐™Ž๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ en ๐™•๐™Š๐™‰๐˜ฟ๐˜ผ๐™‚ een nieuwe video op mijn kanaal ๐™™๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check <a target="_blank" href="https://desocialcode.nl">Klik hier</a> voor meer info.



SLAM!
Housequake - JUNE 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Housequake came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio SLAM!">Klik hier</a> – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic SLAM!">Klik hier</a> – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries Do">Klik hier</a> you want exclusive content? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/ More">Klik hier</a> of Housequake? <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/housequakeofficial/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



StukTV
StukTV: #422: Verstoppertje op Schiphol [OPDRACHT]

Vandaag spelen we verstoppertje achter de douane op Schiphol. Wie van ons wordt het snelst gevonden? Die gaat niet mee op een trip naar Londen. DAAR ZIJN WE WEER! Giel, Thomas en Stefan gaan weer helemaal STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzin wij elke woensdag moeten uithalen. Dus: welke opdracht moeten we volgens jou uitvoeren? Stuur het in via onze socials hieronder, of drop het in de comments! #stuktv #woensdag #opdracht #422 #verstoppertje Nog geen genoeg van ons? Volg onze socials: โ—โ—‹ Website: <a target="_blank" href="http://www.stuk.tv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Instagram: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ TikTok: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@stuktv โ—โ—‹">Klik hier</a> Snapchat: <a target="_blank" href="https://www.snapchat.com/add/stuktv">Klik hier</a> โ—โ—‹ Facebook: <a target="_blank" href="http://www.fb.com/stuktv">Klik hier</a> --------------------------------------------------------- โŒพ Giel: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/giel/ โŒพ">Klik hier</a> Thomas: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/thooootje/ โŒพ">Klik hier</a> Stefan: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/stefanjurriens/ --------------------------------------------------------- Kijkwijzers:">Klik hier</a> alle leeftijden, grof taalgebruik --------------------------------------------------------- StukTV staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 164

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Spanish Grand Prix Post-Race Show

Join us for the final wrap up of the 2024 Spanish Grand Prix, live from Circuit de Barcelona-Catalunya. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #SpanishGP



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Spanish Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

Catch up with the drivers before the 2024 Spanish Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> ##F1 #SpanishGP



Vita Cleo
IBIZA, VADERDAG, LASH LIFT & PR PAKKETJES | VITA CLEO VLOG #164

In deze video ga ik naar Ibiza wat een hele andere wending krijgt, vieren we vaderdag, doe ik een lashlift en laat ik PR pakketjes zien. Bekijk hier de stats van Once Upon over dat moeders niet zo vaak op foto's staan. Ze hebben ook een leuk 'contract' gemaakt die jouw partner kan ondertekenen, zodat hij/zij er niet onderuit kan komen en meer foto's van jou moet maken! <a target="_blank" href="https://onceupon.photo/moms-story?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=">Klik hier</a> momsstory&utm_content=vitacleo Deze video bevat een betaalde samenwerking met Once Upon. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



vThorben
vThorben: Jessy Zijn PANDA Stiekem Verstoppen! (Bloemburg)

Bedankt voor het kijken naar Jessy Zijn PANDA Stiekem Verstoppen! (Bloemburg) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Kwebbelkop
Kwebbelkop: PLAYING AGES 1 - 100 In GTA 5!

PLAYING AGES 1 - 100 In GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Bloo: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@BlooGaming Simply">Klik hier</a> Chris: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SimplyChris SpeirsTheAmazingHD:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@SpeirsTheAmazingHD I">Klik hier</a> love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: <a target="_blank" href="https://youtube.com/playlist?list=PL5kGYXRS_Mu2mD144v7ZCR5tmVqNAi6Mt&feature=shared">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: James Allison: Confident of a Mercedes Comeback | F1 Beyond The Grid Podcast

From 2014 to 2021, Mercedes dominated Formula 1 with a record eight Constructor World Championships in a row. Since 2022 though, they have struggled to fully grasp the current ground effect cars and, as a result, have dramatically fallen down the pecking order, behind their rivals Red Bull, McLaren and Ferrari. Merc’s struggles continued at the start of 2024, but they have made progress in the last few races. George Russell’s P3 and Lewis Hamilton’s P4 in Canada secured the team’s best result of the season thus far. So, where were they going wrong? What have they changed on the car? And are they going to be competitive for the rest of the year? Speaking to Tom Clarkson in Montreal, Mercedes Technical Director James Allison answers all those questions. He also talks about the personal impact of the team’s struggles, why he thinks Russell is faster than Hamilton in qualifying this season, what he’ll miss about Lewis, whether 17-year-old Kimi Antonelli is ready for F1, and much more. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



Disney Channel NL
PJ Masks | Nieuwe Asteroïde | Disney Channel NL

Newton ontdekt een nieuwe asteroïde en komt er achter dat Romeo zich erin heeft verstopt. De andere helden proberen op aarde vliegende robots te vangen. Newton twijfelt of hij de andere helden moet oproepen, omdat hij eerder had gezegd dat hij het alleen kon. ABONNEER HIER โ–บ <a target="_blank" href="https://bit.ly/3sSY1lR Overdag">Klik hier</a> leven Greg, Connor en Amaya een gewoon leven, ze zijn vrienden, buren en klasgenoten. Maar ‘s avonds activeren ze hun armbanden, die verbonden zijn met de pyama’s, en worden ze: De Pyamahelden. Ze krijgen speciale krachten om de stad te beschermen van de schurken. Het dierenamulet van Greg (Gekko) zorgt dat hij op muren kan lopen en blijft overal stevig aan vastkleven. De superkracht van Connor (Catboy) maakt hem supersnel en Amaya (Owlette) kan kilometers ver kijken vanuit de lucht. Vanuit het hoofdkantoor gaan ze op avonturen, stoppen ze slechterikken en verslaan ze schurken. Welkom op het officiële YouTube kanaal van Disney Channel in Nederland! Bekijk clips van jouw favoriete Disney Channels series zoals Miraculous, Spidey en zijn Geweldige Vriendjes, Mickey Mouse Funhouse, Amphibia en Groen in de Grote Stad. Kijkwijzer: 6, Geweld #PJMasks



Feyenoord
‘Spelen voor Feyenoord in De Kuip is een ander level.’

ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Te gast zijn: Tweede Kamerlid Hanneke van der Werf, journalist Jean Dohmen en

Te gast zijn Tweede Kamerlid D66 Hanneke van der Werf, directeur politieke zaken HCSS Han ten Broeke en ambassadeur Stichting Lezen en Schrijven Anita Witzier. Met hen hebben we het over het intrekken van het Nederlanderschap van voormalige jihadisten, de benoeming van Mark Rutte tot NAVO-topman en over het twintigjarige bestaan van Stichting Lezen en Schrijven.





PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: DEZE ONVERWACHTE SiTUATiE LAAT MAMA SCHRiKKEN! ๐Ÿ˜ฑ | Bellinga Vlog #3181

Stem Hier Op BEETJE GEK... ๐Ÿคช - Luan Bellinga๐Ÿ‘‰<a target="_blank" href="https://stem.kidstop20.nl/stem/ ">Klik hier</a> [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vRLWRv4FJuI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=1 ONZE">Klik hier</a> BELLINGA BIOSCOOP FILM PRETPARK OP STELTEN IS 10 JULY 2024 TE ZIEN: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=ahEy-APcOn4&list=PL8F-O8OfidRcKIDIdSANKwHstcBJYBABw&index=17 ABONNEER">Klik hier</a> GRATIS OP ONZE KANALEN! โ–บ <a target="_blank" href="http://FamilieVloggers.nl">Klik hier</a> or <a target="_blank" href="http://FamilyVloggers.com DE">Klik hier</a> BELLiNGA'S SHORTS <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCdGZMmaaeuXiTujE6ZZLzPw KIDS">Klik hier</a> KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LuanBellinga Lucilla">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://www.youtube.com/LucillaBellinga Luxy">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="http://youtube.com/LuxyBellinga Lucius">Klik hier</a> Bellinga: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/channel/UCrWdeJD9-k4MRZ8_oKXX6cQ https://www.instagram.com/fara_bellinga https://www.instagram.com/daniel_bellinga https://www.instagram.com/de_bellingas_kids_official/ https://www.instagram.com/luanbellinga_12 https://www.instagram.com/lucillabellinga_15 https://www.instagram.com/luxybellinga_18 https://www.instagram.com/luciusbellinga https://www.facebook.com/debellingas KERST">Klik hier</a> VOOR iEDEREEN ๐ŸŽ„๐ŸŒŸ - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=UWEF_ZW5gIo&list=PL8F-O8OfidReGlnToif18oGjKn-RVq57-&index=32">Klik hier</a> “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dwUw9unvDLM&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=16 100K">Klik hier</a> & 200K FiLM BEHAALD ๐Ÿคฉ |“VAKANTiE OP STELTEN” <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=77Ml88_qodg&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=30">Klik hier</a> " 1000 ZONNESTRALEN " <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=qXMq3NKmjCs&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=29">Klik hier</a> " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7jXlaqTSIig&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=24">Klik hier</a> “IJSJES" - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iUojneKmWKw&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=15">Klik hier</a> “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=9p2jLLdYHKQ&list=PLuTRZZSx7-QARFODhSX3AaE_xUR8Xck1u&index=1 "">Klik hier</a> De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=OvdcGydXiDQ&list=PL8F-O8OfidRc4W5CrHYvYU3eeEx5ftMTR&index=15 Huis">Klik hier</a> Op Stelten Film: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=RU4dfGL9K_0 "HUiS">Klik hier</a> OP STELTEN" De Bellinga's <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=u-lXEHtbevg&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=5">Klik hier</a> “FIËSTA” - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=HBB_1PJwB2c&list=PL8F-O8OfidRfcJfRJD5OfZ4xyAeVQf1nj&index=2">Klik hier</a> “DANSEN” - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=dX2W1IY1OsY&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=10 “MODESHOW”">Klik hier</a> - Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=q79YkMYUmWc&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=9">Klik hier</a> KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=1RjizzvHjr0&list=PL8F-O8OfidReKKBqzob-9jJGoXS83qq6W&index=26">Klik hier</a> MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=6-hlkG4sgKQ&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=8">Klik hier</a> HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=iAw1LyuzEu8&list=PLuTRZZSx7-QCLtMVJkl6iDeJ7Oz586X5s&index=11 "HERRiE"">Klik hier</a> - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=YVsVQINBVRI&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=9">Klik hier</a> SAMEN DE WERELD AAN <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=XcRrK3zmLFk&list=PLRmV9fq8_3w6mXVBVQdTPwLZXmS9sCqUM&index=4">Klik hier</a> iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=nEpNInueDbc&list=PLRmV9fq8_3w7CPjNFOtt8JGgICpw8_Co4&index=10">Klik hier</a> PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=vQPSDzlYO9o BELLiNGA">Klik hier</a> VRiENDENBOEKJE <a target="_blank" href="http://bit.ly/3bq60hz">Klik hier</a> ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) <a target="_blank" href="http://tidd.ly/4c227001">Klik hier</a> BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/playlist?list=PLuTRZZSx7-QBM6piYOIGdVj7amABRkxXF">Klik hier</a> COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=3ebrY1ydz7s&list=PLuTRZZSx7-QBFp2c6rl3MvikbS6oYrbHg&index=6 KADOOTJES">Klik hier</a> VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=jhru3J-aNoA&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=6 DUiMPJE">Klik hier</a> OMHOOG - Luan Bellinga <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=7YUwIcMyjyI&list=PLuTRZZSx7-QBCXMRmNYO2zDGW1dKp5dlQ&index=4 6">Klik hier</a> nov13 1e vlog: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=NYmqAznvnKQ BELLiNGA">Klik hier</a> JAARMOViES 2015 tm 2023 <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=J2n16Tho8oM&list=PL8F-O8OfidReHLrGrlXsP0ERlZyLZeAOl&index=5 Fanmail">Klik hier</a> PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 170

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 122

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.