True
Nieuws.TV - TV kijken via internet, de beste Nieuws tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

22-10-2024
AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - ADO Den Haag | Keuken Kampioen Divisie

De samenvatting van het duel tussen Jong Ajax en ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie. #JongAjax β–ΊSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe β–ΊFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>













De wereld van Dutch Design
De wereld van Dutch Design: Afl. 2

Hoe ontwerp je een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken, waar iedereen zich gezien en gehoord voelt en volwaardig mee kan doen? Ianthe Mantingh weet wat er qua ontwerp nodig is om ervoor te zorgen dat mensen niet náást elkaar leven, maar mét elkaar. Ze transformeert naoorlogse woonwijken en ontwerpt woonblokken waar mensen met en zonder beperking wonen. De blinde ontwerper Simon Dogger ging aan de slag om kunstopleidingen toegankelijker te maken voor mensen zoals hij. En architect Arna Mackic ontwierp in Lelystad een herdenkingsplek waar elk persoon zich welkom mag voelen.



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 34

Morgen staat er een tweede debat gepland over het terughalen van Afghaanse bewakers die Nederland eerder ondersteunden. GroenLinks-PvdA Kamerlid Kati Piri houdt zich al sinds de val van Kaboel bezig met de evacuatie. * Asiel is al maanden het hoofd(pijn)thema in Den Haag. Vandaag ging premier Schoof weer met Geert Wilders en Nicolien van Vroonhoven in gesprek over de asielplannen. We bespreken het dossier met Jan van de Beek en Elodie Verweij. * In Ellen ten Dammes show Barock viert ze de theatrale uitbundigheid. Ze geeft een voorproefje. * Voor het eerst heeft een Nederlandse vrouw zich geplaatst voor het WK Darts: Noa-Lynn van Leuven.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Afl. 21

Bruin heeft een nieuwe missie: superster worden, net als zijn idool Michael Jackson. Hoewel zingen niet zijn grootste talent is, begint hij - ondersteund door vrienden en collega's - aan het opbouwen van een muziekcarrière.







De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 30

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



De Hofbar
De Hofbar: Politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving

Door toedoen van de provincie Overijssel verzakten de huizen rond het Kanaal Almelo-De Haandrik en blijken tot overmaat van ramp nu ook de oevers instabiel.



Baanders wil een baby
Baanders wil een baby: Afl. 1

In Marks zoektocht naar een kind loopt hij tegen weerstand aan in zijn eigen omgeving en daarbuiten. Hij ontmoet voor het eerst een draagmoeder en probeert uit te vinden of kinderen wel zonder moeder kunnen. De adoptie-optie wordt stopgezet en daarom bekijkt hij een andere optie: co-ouderschap.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 47 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 oktober, 21:34 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma







Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

BRICS-top in Rusland. In de stad Kazan begint een BRICS-top: een bijeenkomst van niet-westerse landen die sinds 2010 bestond uit Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika. De groep werd uitgebreid met Egypte, Ethiopië, Iran en de Verenigde Arabische Emiraten. Poetin hoopt dat nog meer landen zich aansluiten om de invloed van de club te vergroten. Te gast: Mathijs Bouman. * Onrust in de zorg om verbod schijnzelfstandigheid zzp'ers. Waar de Belastingdienst het nu nog door de vingers ziet als zzp'ers in de zorg, onderwijs of journalistiek hetzelfde werk doen als collega's in loondienst, gaat de dienst daar vanaf 2025 strenger op handhaven.



De rijdende rechter
De Rijdende Rechter: Afl. 5

John heeft problemen met zijn droomauto, een Audi A3. Via de Audi A3-club leert hij autohandelaar Niels kennen. Hij is gespecialiseerd in exclusieve auto's. Niels bekijkt de auto en rolt van het ene probleem in het andere. Het lukt hem niet om van de Audi A3 een soepel rijdende bolide te maken. Nu wil John niets meer betalen en hij wil de auto terug. Daar is Niels het niet mee eens, want hij wil de auto zelf nog repareren. En dan komt er ineens ook een rode Twingo om de hoek kijken, die ook onderdeel is van het geschil. De Rijdende Rechter John Reid reist af naar Hapert om samen met een deskundige de auto eens goed te bekijken.



Zina
Zina: Afl. 4

Amal zoekt een verklaring voor het onverwachte verlies waarmee ze te maken heeft. Ze geeft zichzelf de schuld, maar dat laten haar vriendinnen niet toe. Die zijn er voor haar om haar te troosten. Totdat ze allemaal worden opgeslokt door hun eigen dagelijkse uitdagingen en problemen. Nisrine en Farid hebben steeds vaker ruzie. Lamya neemt een grote stap door Achmed voor te stellen aan haar zieke moeder.



FORMULA 1
FORMULA 1: Gordon Ramsay Takes On A Hot Lap In Austin! | F1 Pirelli Hot Laps

Celebrity chef Gordon Ramsay got a true Austin welcome at the weekend and had the pleasure of experiencing an incredible hot lap around the track! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #F1PirelliHotLaps



Dit is de kwestie
Dit is de kwestie: Afl. 23

Veel Nederlanders ervaren overlast van katten, blijkt uit onderzoek van DIT. Zou het verboden moeten worden om katten buiten vrij rond te laten lopen?



Ik vertrek
Ik Vertrek: Afl. 14

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren over een avontuur in het buitenland. Als hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in eigen huis en is er nog geen steen gelegd.



Urk!
Urk!

Teun heeft het weer eens op zijn heupen; tijd dus om de boel te restylen. Een imposante antieke kast moet van de showroom naar zijn huis verhuisd worden, terwijl een veel te grote, ronde bank juist terug moet. En wie is er dan vooral de Sjaak? Juist, Albert! Greetje is druk bezig met inpakken. Ze is gevraagd voor een realityprogramma en gaat binnenkort voor langere tijd de jungle in. Hoewel ze nog geen wild dier heeft gespot, lijkt de spanning haar nu al naar de keel te grijpen. Het is een druk bij de familie Keuter! Mathilde en Jannie maken een begin met het omtoveren van de logeerkamer tot een prachtige kinderkamer, Gerda en Klaas hebben flinke discussies over dé ideale duowagen en vader Jelle bakt smakelijke vis voor de nieuwe Syrische vriend van Geke.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 34

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Vier Handen Op EΓ©n Buik
Vier Handen Op Eén Buik: Afl. 8

Evelien (17) en Nicky (17) zijn in schok als ze de positieve zwangerschapstest van Evelien in hun handen hebben, maar besluiten toch het kindje te houden. Het piepjonge stel weet niet wat ze kunnen verwachten zowel tijdens, als na de zwangerschap. Nicky is zijn vader verloren en heeft er moeite mee dat hij nu geen vaderfiguur meer heeft. Daarom is er niet alleen een bekende moeder ingeschakeld, maar ook een bekende vader. Het powerkoppel Dennis en Stella Weening gaan het jonge stel helpen met de keuzes die hen te wachten staan.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 211

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 50

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Michael Moore
Michael Moore: Respect Michigan’s Arab and Muslim Voters | MSNBC The Reid Out w/ Joy Reid (10.21.24)

With 15 days until Election Day, Michael joins Joy Reid and explains why we must respect Arab and Muslim voters in Michigan and discusses the coming tsunami of Women voters in this election in two weeks. Get out the vote! Talk to nonvoters and get them to the polls!



First dates
First Dates: Afl. 46

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?





Kwebbelkop
Kwebbelkop: TROLLED by Jelly or HEROBRINE!? #MinecraftTrolling #Minecraft #MinecraftClips #Jelly

TROLLED by Jelly or HEROBRINE!? #MinecraftTrolling #Minecraft #MinecraftClips #Jelly Check out my best friend: Jelly: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/watch?v=VIyl-FoIt3s">Klik hier</a>



Eva
Eva: Afl. 30

De mogelijkheden van kunstmatige intelligentie worden in razend tempo uitgebreid. Gelukkig houdt Alexander Klöpping dat in de gaten. Hij vertelt over de laatste ontwikkelingen. * Sinds Mell VF meedeed aan Beste Zangers is het succes verdrievoudigd. Ze treden vaak op en de zalen zitten voller dan ooit. Nu is er een nieuw album en een nieuwe tour. Ze treden op met hun nieuwe single Nowhere Land. * Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om zich helemaal los te koppelen van de overheid. Ze noemen zichzelf autonoom of soeverein. Wat is het gevaar? Te gast: politiechef Youssef Ait Daoud, gerechtsdeurwaarder Stefano Nocco en journalist Roos Abelman.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 296

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Powerlifter Larissa wilt meteen weten hoe sportief haar match Timothy is. En ze blijkt iemand te zoeken die haar naar grote hoogte kan tillen. Bas steekt zijn mening over Wendy niet onder stoelen of banken. En hij heeft voorlopig geen spijt dat hij zich heeft aangemeld.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Melk komt uit een koe. Maar tegenwoordig vind je in de winkel allerlei drankjes die op

Melk komt uit een koe. Maar tegenwoordig vind je in de winkel allerlei drankjes die op melk lijken, maar gemaakt zijn zonder koe. Haverdrink, erwtendrink, amandeldrink: het is allemaal plantaardig. Janouk gaat langs bij de Twentse boeren Bart en Tom. Op de boerderij waar zij opgroeiden produceerden de koeien melk. Maar nu ze zelf groot zijn, verbouwen ze sojabonen. En daarvan maken ze sojadrink. Janouk krijgt te zien hoe het gemaakt wordt en leert over belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten. Oma geniet in het Ruimteschip van een heerlijke ouderwetse milkshake.



FORMULA 1
FORMULA 1: A Potentially HUGE Moment In The Race For The Title πŸ‘€

Relive the moment where Lando Norris overtook Max Verstappen at the United States Grand Prix which resulted in a 5-second penalty for the McLaren driver. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Why Did Lando Norris Receive A Penalty In Austin? | Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis | Work

In this segment from Jolyon Palmer’s F1 TV Analysis, we take a look at every angle of Lando Norris' overtake on Max Verstappen and why this resulted in a five-second penalty for the McLaren driver. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 253

Kabinet mag vallen van PVV-kiezers als Wilders zijn zin niet krijgt op asiel: 'Al genoeg ingeleverd' * 'We weten nu eindelijk waar hij ligt': hoe Jan zijn vader terugvond dankzij nieuwe zoektechniek voor gezonken vissersschepen * Herdenkingsplekken luiden de noodklok, ze hebben te weinig geld * Kunstwerk in Flevoland opnieuw vernield: waarom wordt er zoveel koper gestolen?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

De serie Langs de Hollandse Waterlinies trekt langs de Hollandse Waterlinies. Vandaag: er komt steeds meer leven op de forten. In 80 Prachtig! laten zes tachtigers zich niet weerhouden door hun leeftijd om te doen wat ze willen doen. Deze week: tachtiger Miny Katerberg uit Emmen. Oude en nieuwe beelden nemen je mee door het Zeeland van toen en nu. In deze aflevering: buren.



MasterChef AustraliΓ«
MasterChef Australië

De koks bieden tegen elkaar op en ruilen tijd voor ingrediënten in een klassieke opdracht. Vier deelnemers hopen met hun gerecht een eliminatie te voorkomen en een plek in de top 6 veilig te stellen.



Waku Waku
Waku Waku: Afl. 22

Deze week met Anna Gimbrère, Nizar El Manouzi, Roy Meyer en Levi Rigters.





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 211

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: 20241004 weekoverzicht 42 versie 1

Meer Bedrijven leggen het loodje: aantal faillissementen stijgt met 40 procent?! In weekoverzicht 42 gaan Jeroen en Willem weer recht op de man af. Ze bespreken het ontmaskeren van de BBB en hoe we tegenwoordig lijken te moeten buigen voor onze omgeving in plaats van andersom. Klimaatinitiatieven blijven stuk voor stuk falen, maar toch wordt de agenda doorgevoerd. In de VS loopt de spanning op richting de verkiezingen, terwijl Israël zich hard op weg bewijst als de grootste paria van deze eeuw. Europa heeft intussen iets op de Zwitserse democratie aan te merken: het referendum-systeem zou niet stroken met 'Europese waarden'. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt David Icke opnieuw voor twee jaar geweerd – de opgegeven redenen zijn te bizar voor woorden. Amnesty International laat eindelijk van zich horen en vraagt om een verbod op het vastleggen van demonstranten, vier jaar nadat dat probleem al werd aangekaart. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 212

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 212 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 22 oktober, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Afl. 37

Violet merkt dat Jade in dit kamp alleen maar kattenkwaad wil uithalen. Dat vindt ze lastig. Violet heeft niet veel vrienden en besluit toch maar mee te doen met Jade.



Gio
Gio: DEZE VERBOUWING GAAT GEBEUREN & DE VERLOSKUNDIGE MAAKT ZICH ZORGEN😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Signed On For The Triple Header ✍️

We got some very special autographs from our grid ahead of the United States Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



SLAM!
"Ik werd wakker op een BEGRAAFPLAATS.." πŸ‘€ - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week weer op pad om te checken of de mensen ooit een kroeg zijn uitgegooid. Aan de jury om te raden wat de mensen op straat zeggen! Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamradio">Klik hier</a> SLAM! – Music <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslammusic">Klik hier</a> SLAM! – Series <a target="_blank" href="https://bit.ly/YTslamseries">Klik hier</a> Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/slamofficial/">Klik hier</a> Meer van de jury? Instagram Richard: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/ries.vanalphen/ Instagram">Klik hier</a> Senna: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/sennavanplateringen/ Instagram">Klik hier</a> Danique: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/danique.hosmar/">Klik hier</a> Instagram Max: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/max.bolhuis/ Instagram">Klik hier</a> Lieke: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/liekeaugustijnn/ Instagram">Klik hier</a> Patrick: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/patrickwolda/">Klik hier</a> Instagram Indigo: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/indixoord/ Instagram">Klik hier</a> Julia: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/juulmaan/ Instagram">Klik hier</a> Toto: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/dokterbruinebeer/ SLAM! Boost">Klik hier</a> Your Life



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 142

Harmen van Straaten deelt in het boek Lijntje ontroerende en herkenbare verhalen over zijn dementerende moeder. * Ina Koolhaas is 77 jaar en drievoudig wereldkampioen powerliften. Ze schreef een boek over haar leven. * Iris Hond houdt al van kleins af aan een muzikaal dagboek bij. In haar theatertour deelt ze haar dagboek met het publiek. Ze geeft een voorproefje.



Feyenoord
PREVIEW 🌟 | SL Benfica - Feyenoord | Champions League phase 2024-2025

Feyenoord is dinsdag gearriveerd in Lissabon voor de Champions League-wedstrijd van woensdagavond tegen SL Benfica. Na deze Preview-video ben je helemaal up-to-date en klaar voor de clash in het Estádio da Luz! #UCL ABONNEER ▢️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer πŸ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ πŸ”΄">Klik hier</a> βšͺ️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▢️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▢️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▢️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▢️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▢️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



NOS Journaal in Makkelijke Taal
NOS Journaal in Makkelijke Taal: Afl. 32

Journaal in makkelijke taal met extra uitleg en in een rustig tempo. Met het laatste nieuws en het weer.



FORMULA 1
FORMULA 1: Liam Lawson Goes Head-To-Head With Fernando Alonso In Austin!

Liam Lawson and Fernando Alonso faced off over the race weekend in Austin with some closely fought, and entertaining battles throughout the United States Grand Prix For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S02E07 | ME VS INFLATIE

Sommige mensen zien sparen als lijden, anderen maken voor ieder doel een potje. Hoe staan Lies en An in de wedstrijd tegen hun saldo? Ze gaan het er deze week uitgebreid over hebben. Nog iets waar ze op leeg lopen: sportklasjes, maar die zijn wel worth the hype. Een luisteraar maakt iets extreems mee tijdens de seks (niet onder de lakens) en onze hero Martin Morero a.k.a. Thomas Schotanus vertelt hoe STOM! hij het vindt als de poppenpilsies op zijn. Ff warm worden voor het nieuwe seizoen dus. Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door ING Nederland. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/lindameiden Vond">Klik hier</a> je deze video leuk? Like! πŸ’₯ Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/linda_meiden/ Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://nl-nl.facebook.com/LINDA.MEIDEN/ Website">Klik hier</a> : <a target="_blank" href="https://www.lindameiden.nl">Klik hier</a> Meer zien? Download de LINDA.-app: <a target="_blank" href="https://apple.co/2IjIhT4">Klik hier</a> of abonneer je op LINDA: <a target="_blank" href="https://bit.ly/1Sb6aeE">Klik hier</a>



VPRO Cinema extra
VPRO Cinema extra: Afl. 7

Noa Johannes spreekt met enkele jonge makers uit Friesland en Limburg: Froukje van Wengerden en Guido Coppis. Deze makers situeren hun films het liefst in de regio waarin zij zelf opgroeiden. Staatssecretaris Uslu van Cultuur en Media maakte in juni 2023 bekend dat er komende jaren zes miljoen euro wordt geïnvesteerd in regionale filmprojecten en talentontwikkeling, met als doel meer films te produceren buiten de Randstad en zo bij te dragen aan een diverser Nederlands filmlandschap. Noa spreekt ook de mensen achter CineSud en New Noardic Wave, twee netwerken van filmtalent, die moeten zorgen dat het geld mooie films gaat opleveren.



Ziggo Sport
Ronald de Boer: 'Zo'n geweldige speler moet gewoon zijn voeten laten spreken' πŸ‘€ | Rondo

De mannen aan tafel discussiëren over de gebaren die Noa Lang na zijn doelpunt maakte. Ronald de Boer stelt dat een speler als Lang zich hier niet mee bezig moet houden. Wat vinden jullie hiervan? πŸ€” β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 31

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



FORMULA 1
FORMULA 1: Top 10 Onboards | 2024 United States Grand Prix | Qatar Airways

Jump onboard with our drivers to see all the best moments from an action-packed race weekend in Austin, featuring every angle of Lewis Hamilton's unfortunate early exit, Liam Lawson's epic overtakes and so much more. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP



Coop Troop
Coop Troop: Afl. 49

Clive heeft het lijmpistool ontdekt en lijmt alles in de Coop aan elkaar, inclusief de Troop. Gelukkig is iedereen weer los voordat de volgende missie begint: Cornelius een kermisbeleving geven met zelfbedachte attracties.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 54

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



Ziggo Sport
Alex Pastoor: 'Ik ben benieuwd naar Feyenoord als de tegenstander zich ingraaft' πŸ€”| Rondo

De heren aan de Rondo-tafel zien een goed Feyenoord, maar Alex Pastoor ziet een 'maar' 🧐 β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



FORMULA 1
FORMULA 1: Absolute Box Office! | The First Five Laps Of F1 Sprint IN FULL! | 2024 United States Gra

Witness the absolute chaos of the Sprint’s opening laps, which kept all of us on the edge of our seats at the United States Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP





Ziggo Sport
Marco van Basten: 'Ik wilde bij van 't Schip met Brobbey gaan trainen' πŸ—£οΈ | Rondo

De mannen aan tafel voeren een hevige discussie over wat de benodigde kwaliteiten zijn als spits van Ajax. πŸ€” β†  Abonneer je nu op het YouTube kanaal van Ziggo Sport om alle uitzendingen terug te kijken <a target="_blank" href="http://on.ziggo.nl/Abonneer β† ">Klik hier</a> Live topsport kijk je bij Ziggo gratis op kanaal 14! Meer info? Kijk op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/info In">Klik hier</a> Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Goot sluiten analisten als Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder, Rafael van der Vaart en Khalid Boulahrouz regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. β†  Voor alle samenvattingen, interviews en talkshows van Ziggo Sport kun je kijken op <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/video π—©π—’π—Ÿπ—š">Klik hier</a> π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 🧑 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—©π—’π—˜π—§π—•π—”π—Ÿ ⚽️ πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsv_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl 🎧 Podcasts: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/rondo_podcast">Klik hier</a> π—©π—’π—Ÿπ—š π—­π—œπ—šπ—šπ—’ 𝗦𝗣𝗒π—₯𝗧 π—₯π—”π—–π—œπ—‘π—š 🏁 πŸ“Έ Instagram: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_instagram">Klik hier</a> πŸ“² X: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_twitter">Klik hier</a> πŸ§‘‍πŸ’» Facebook: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zsr_facebook">Klik hier</a> 🀳 TikTok: <a target="_blank" href="https://on.ziggo.nl/zs_tiktok">Klik hier</a> 🌐 Website: www.ziggosport.nl #ZiggoSport #Rondo #Talkshow



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 137

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Afl. 37

Te gast zijn staatssecretaris Justitie en Veiligheid Ingrid Coenradie, koningshuisdeskundige Justine Marcella, politiek verslaggever WNL Thomas van Groningen, Ruslanddeskundige Helga Salemon en directeur Beeld & Geluid Eppo van Nispen. Met hen hebben we het over de aanpak van femicide, de staatsreis van koning Charles, Navalny, ons asieljaar, de onrust in de Russische oppositie en het succes van het Simplisties Verbond van Koot en Bie.



Zentijd
Zentijd: Afl. 22

Het verhaal gaat dat Tibetaanse monniken deze serie houdingen lang geleden al deden om jong te blijven. Of dat zo is? Niemand weet het. Maar een ding is zeker: de Vijf Tibetanen is een work-out voor je hele lichaam. Zentijd-docent Djilani legt uit hoe je deze serie doet. Doe hem elke dag en je conditie zal met sprongen vooruitgaan.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 12

Buurvrouw Rian krijgt bezoek uit Zuid-Korea. Ze wil de gasten graag aan Fenna voorstellen, maar kent Fenna de lokale gebruiken wel? Kok Pierre laat zien hoe je eenvoudig een Koreaans recept bereidt en Fenna leert alles over Zuid-Korea van kinderen die daar vaak op familiebezoek gaan. Ook krijgt ze les in taekwondo. Buurman Ron is kampioen vechtsport. Maar of hij echt zo flexibel is?





Paw Patrol
Paw Patrol: Afl. 9

In een droom vindt burgemeester Humdinger een prisma dat regenbogen maakt en kleur aan Avonturenbaai onttrekt.



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Al 25 jaar #OnsThuis | Jac de Wit: "Het zit in je bloed en dat krijg je er nooit ui

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> πŸ“² En de Heracles Almelo App



Molmans
Molmans: Afl. 40

Volg de ondergrondse avonturen van een charmante, optimistische jonge mol, Molmans. Als de bewaarder van het Mystieke Handboek der Magie, Manny, begint Molmans altijd aan komische, maffe, Moltastische en spannende magische avonturen om de inwoners van het bruisende Mollenstad te helpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 57

Dokter Pokken is geblesseerd geraakt en daarom gaat zijn goochelshow niet door. Julia baalt daar erg van, dus besluit Sam om met een speciale truc als goochelaar indruk op haar te maken.



Masha
Masha: Afl. 2

Wanneer Beer en Masha een voetbalwedstrijd kijken waarin maar niet gescoord wordt, neemt Masha het heft in eigen handen.



Ukkepukkies
Ukkepukkies: Afl. 7

Klei-animatieserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.



Pip en Posy
Pip en Posy: Afl. 7

Jamila wil graag het spelletje Insectenrace spelen, maar Pip en Posy willen ook heel graag steppen met Vic.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 295

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Gesprek minister-president
NOS Gesprek minister-president: Afl. 7

Het gesprek met de minister-president met gebarentaal over actuele ontwikkelingen in de politiek. Het interviewteam bestaat uit Xander van der Wulp, Arjan Noorlander en Mariëlle Tweebeeke.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 211

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
PSG - PSV

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



FORMULA 1
FORMULA 1: Best Team Radio | 2024 United States Grand Prix | Paramount+

Formula 1 was well and truly back in Austin and so was all the drama! Catch up on all the key moments from the team radio as Charles Leclerc secured his third win of the season for Ferrari. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #USGP